Črte, ki so nas zaznamovale! #30letGS1Slovenija

Praznovali smo okrogli jubilej!

Veseli nas odličen odziv in hvaležni smo za veselje, ki ste ga delili z nami ob rojstnodnevnem praznovanju!

 

 

#30letGS1Slovenija

Hvala, ker ste bili z nami in upamo, da ste uživali!
 

Vabimo vas tudi k ogledu celotnega posnetka dogodka, ki smo ga v živo prenašali preko spleta.

 

Zlati sponzorji dogodka


Panteon Group® je eden izmed vodilnih ponudnikov elektronskega poslovanja B2B v regiji, ki s svojim lastnim omrežjem Panteon.net®, celovitimi rešitvami in storitvami podpira poslovne procese na področju trgovine, logistike, proizvodnje, državne uprave in bančništva. Storitve in rešitve so namenjene različno velikim uporabnikom, od multinacionalk, do enoosebnih družb, ki poslujejo v lokalnem ali mednarodnem okolju. Panteon Group® je član skupine Editel, aktivno sodeluje z nacionalnimi predstavništvi GS1 in posluje v skladu z ISO 27001.

 

Priporočamo, da si več o njihovih zanimivih rešitvam preberete na njihovi spletni strani www.panteongroup.si.

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji in regiji Jugovzhodne Evrope, v okviru Fortenova grupe pa je del največje trgovske mreže v regiji. V skoraj 500 trgovinah slovenski kupci opravijo 5 milijonov nakupov mesečno. Mercator je tudi največji zaposlovalec v Sloveniji s skoraj 10 tisoč zaposlenimi, prek partnerskega sodelovanja z dobavitelji pa zagotavlja nacionalno, regijsko in lokalno ponudbo. Od slovenskih dobaviteljev Mercator letno odkupi za okoli pol milijarde evrov blaga.

 

Kupci Mercator radi obiščejo zaradi prijaznosti zaposlenih, širine ponudbe in pestre izbire domačih izdelkov. Kombinacija ponudbe priznanih blagovnih znamk in domačih izdelkov je še bolj ugodna s kartico Pika, ki jo ima v Sloveniji praktično vsako gospodinjstvo. Več boste našli na spletni strani www.mercator.si

 

Z razvojem lastnih rešitev stremimo k povečanju agilnosti in učinkovitosti poslovanja naših strank ter jim tako olajšamo pot v uspešno prihodnost. Vodi nas slogan »Skupaj smo najboljši« - tako v razumevanju prepletenosti časa in prostora kot v načinu sodelovanja s strankami in partnerji. Obvladovanje časa in prostora posega v temelj delovanja vsake organizacije. Odnos s stranko zato gradimo na zaupanju, ki omogoča agilno izogibanje nevarnostim in osredotočenje na prihodnje priložnosti. Priporočamo, da si več o konkretnih rešitvah preberete na www.spica.si.

Gorenje je več kot le gospodinjski aparati. Kot blagovna znamka živimo v osrčju doma in vsakdanjega življenja. Zato je naše poslanstvo poenostavljati opravila, da bi vaše življenje bilo manj zapleteno in prijetnejše. Verjamemo, da mora vsaka inovacija, ki prihaja iz Gorenja poenostaviti življenje ob pomembnih življenjskih mejnikih kot tudi v drobnih trenutkih slehernega dne. Naj bo Gorenje del vaše osebne podporne ekipe, ki vam omogoča, da manj časa posvetite dnevnim rutinam, več pa stvarem, ki jih imate najraje.

Več na si.gorenje.com.

https://si.gorenje.com/

 

Srebrna sponzorja


Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovskih družb. Vse večjo vlogo pa igra tudi v regiji. Do nedavnega klasični naftni trgovec se danes strateško osredotoča na napredne in sofisticirane rešitve. Mednje spadajo upravljanje z energijo, vodami, stavbami in nenazadnje pametno upravljanje z energetskimi infrastrukturnimi sistemi celotnih mest. Kot ena izmed osrednjih energetskih družb v državah JV Evrope je Petrol protagonist pri povečevanju energetske neodvisnosti, energetske učinkovitosti, prihrankov CO₂, deleža obnovljivih virov energije in trajnostne mobilnosti.

Več si oglejte na njihovi spletni strani petrol.si.

V Merkurju z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno ter odličnim svetovanjem vsak dan ustvarjamo zadovoljstvo svojih kupcev. Gradimo na prepoznavno dobrih storitvah, nadaljujemo 120-letno tradicijo uspešnega poslovanja in s svežimi idejami utiramo pot v prihodnost.

 

24 trgovskih centrov Merkur na enem mestu združuje pestro ponudbo izdelkov za gradnjo, obnovo in vzdrževanje, za zabavo, udobje in kakovostno bivanje. Navdihujemo in bogatimo nove življenjske sloge, z vrhunsko ponudbo pa smo tudi zvest partner številnim mojstrom, obrtnikom in podjetjem. Več boste našli na spletni strani www.merkur.si

 

 

Bronasti sponzorji


EOS KSI Tosama - negujemo generacije. Medex - Bee the change!

 

 


Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in odpovedi dogodka zaradi premajhnega števila prijav, drugih objektivnih razlogov ali višje sile, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščene vse prijavljene osebe. 

S prijavo na dogodek osebe soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video material, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske in/ali izobraževalne namene, objave v medijih in na svetovnem spletu ter za namen arhiviranja. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.